Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

Fuldt Håndlavet Foldet Stål Rød Japansk Tanto Full Tang Samurai Sværd Skarp Kniv Udsmykkede Metal Hjem Dekoration

kr781.84

kr822.99

Status :På lager

Tags

Tags: sværd, jagt mini slingshot, knive, samurai sværd toy, han jian sværd, japansk tanto sværd rød, fold kniv, stor pendent, kirito sværd, japansk tanto.

 
 

Samlet længde : 41cm/16.1 tommer Blade materiale : Foldet stål klinge

Klinge længde : 32cm/12.6 tommer Tsuba : Legering tsuba

Håndtag længde : 10cm/3.9 tommer Habaki : Messing

Blad bredde : 3.1 cm/1,2 tommer Seppa: Messing

Blad tykkelse : 0,7 cm/0.3 tommer Menuki : Legering

Tang : Full tang Fuchi& Kashira : Legering

Blod groove : Single bo-hi Ito : Syntetisk silke

Skarphed : Skarp Sageo : Syntetisk silke

Rayskin : Ægte rayskin Saya : Høj kvalitet Ha rdwood

BLADE: blade af dette sværd hånd smedet poleret med 12 procedurer.stål, vi bruger, er ikke de normale stål med lastbil eller biler eller andre liv elektricitet, stål brug for bladet indholdet meget mere kulstof, og den renhed, der ikke kan sammenlignes.

Dette er den foldet stål klinge, der er blevet foldet, 11 gange, 2048 lag .Den bedst kendte del af fremstillingsprocessen, er foldning af stål, hvor sværdene er lavet af flere gange, varme, hamre og folde metal.Der styrer carbon stål i et passende interval.I løbet af denne foldning periode mange urenheder vil være taget væk.som P(fosfor) og Jern(Ferrum) og C(kulstof) og Fe vil være mere ensartet, stål vil komme være Bottom-up contstruction, sejhed vil være bedre på samme tid.

TSUKA: Den Tsuka (håndtag) er lavet af hårdt træ (større på de 2 ender og tyndere i midten af håndtaget), stramt indpakket i løbet ægte Samegawa (Ray huden) med silke Ito.Den Fuchi (ærme), og Kashira (buttcap) er lavet af en Legering.Tang sværdet er sikret ved to Mekugi (pinde).To Menuki (ornamenter), der er på hver side af Tsuka.

TSUBA: den tsuba bruges til at beskytte din hånd glider på klingen under tryk.

HABAKI(blade-krave): er i et stykke messing konstruktion.det vigtigste punkt i habaki er at gøre saya stramt til bladet,så det er normalt, hvis der er ridser på.

SEPPAS(spacer): To Seppas sikre Tsuba (hvis tsuba er ikke så stram, efter en lang tid,kan du afmontere de sværd og sætte mere seppas der).

SAYA: Den saya (skeden) af sværd er lavet af hårdttræ,bundet med Sageo messing Kurigaga (knop) af skeden.

*Bemærk: 1 til 2 cm afvigelse vil være eksisteret som alle sværd er håndlavet.Vær venlig at forstå det.

*Pakken indeholder:

1.samlet sværd med saya (men sværdet stativ er ikke inkluderet)

2.et sværd bag (farve) sendes via tilfældig,gratis som gave,ingen garanti for at returnere eller bytte)

Du kan designe dit eget sværd her.Bare du efterlade os en besked om din fittings krav, og vi vil forberede sværd i henhold til dine behov.

Hvis nogle ekstra gebyr opkræves, skal du ikke foretage betalingen først, når du bestiller den.Vi vil ændre prisen for dig, og så er du behov for at gennemføre betalingen.

Gratis Tsuba for at Vælge

Gratis Ito for at Vælge

Vi vil holde ito og sagoe samme farve.

Bemærk venligst, at os, der er for ito, og der er for sageo når du laver ordren, hvis du ønsker at ændre, så i forskellige farver.

Gratis Rayskin for at Vælge

Gratis Saya for at Vælge

Kun Spærrede er acceptale

Vær venlig at bruge flere minutter at registrere en, hvis du ikke har en Spærret konto.

Som en tredje betalingsmetode, Spærrede vil beskytte os begge.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.Vi vil svare dig så hurtigt som vi ser din besked.

Internationale Købere, – Bemærk Venligst:

a) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

b) skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Pakken vil blive sendt i løbet af 1-2 dage, når betalingen ryddet.Der vil være nogle forsinkelser for levering af tilpassede sværd, bedes du forstår dette.

Vi kun skib til bekræftet adresse fra www.inovaenergy.dk.Før du betaler, skal du sørge for din adresse i www.inovaenergy.dk passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til.

Købere' Information-Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Bemærk venligst, at vi ikke sender i weekenden eller på helligdage.

Longquan er den oprindelige plads for dyrebare sværd og celadon (ware).Det er berømt hjemme og i udlandet til produktion af Longquan sværd.På basis af 2600 år'traditional sværd kultur Longquan, vores virksomhed er arvet, og er ved at udvikle slægts-sværd-smede håndværk, absorberes den fordel, af andre kolleger, og vælge det bedste materiale til at smede sværd med over 20 arbejdsmetoder, såsom hamre, skovle, arkivering, gravering, hærdning, slibning, polering, osv.Det er kendt for de karakteristiske funktioner er "vedholdende og skarpe, par hårdhed med blødhed, truende, skinnende blade, udsøgte mønstre og fittings"


 • Stil: Folkekunst
 • Sværd Stil: Tanto
 • Regional Funktion: JAPAN
 • Bruger: Metal Hjem Dekoration
 • Skarpe: Skarphed
 • Bo-hi: Enkelt bo-hi
 • Blade Farve: Røde Blade
 • Blade variegation technique: Galvanisering
 • Tang: Full tang
 • Model: t301
 • Mærke: Brandon Sværd
 • Materiale: Metal
 • Bladmateriale: Foldet stål klinge
 • Tema: Sport

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris