Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

2 ML 50% TCA Skin Peel Kit Fjerner Hud-Tags, Alder Pletter, Modermærker og meget Mere! Gratis Forsendelse

kr259.30

kr288.11

Status :På lager

Tags

Tags: mere uptempo, hud tag fjernelse kit anmeldelse, almindelig skin care pack, birillian hudpleje, 150 skala, led wal, mister, skræl, aurora cross, ansigt sæt.

 
 

STØRRELSE: 2 ML

50% TCA Hjem Skin Peel Syre

Vores Medicinske Lønklasse TCA Peeling er fantastisk til at fjerne:

acne ar

alder pletter

ar

hård hud

leverpletter

sun-beskadiget hud

hvide pletter

hormonelle maske

store porer

solpletter

bumser

hyper pigmentering

freckling

almindelige vorter

fine linjer

skællende hud

crow ' s fødder

læbe folder tatoveringer @ (50-100% TCA)

50% TCA Hjem Hud Peel Kit

50% TCA er en dyb skræl fantastisk til at fjerne Alder Pletter, Modermærker, Hvide Pletter og meget mere.Vi har også andre procenter er til rådighed !TCA kan anvendes til at behandle.Strækmærker, Modermærker, Hvide Pletter, Tatoveringer, Acne Ar, Alder Pletter, Ar, Modermærker, Fælles Vorter Og Meget Mere!

Alle vores TCA Hjem Skin Peel Kits er vand-baseret, så du kan svække nogen af vores løsninger med destilleret vand, for at passe bedst til din hudtype og behov.TCA syre er sådan en revolutionerende at-home produkt, der er i stand til at fjerne og lynet op, ar, tatoveringer og fastsættelse mange almindelige hudsygdomme.Brugere af TCA har været begejstret for resultaterne.

Blot én anvendelse af TCA Hjem Huden Skaller (10-15%) i høj grad forbedrer hudorme.Den kemiske skræl utroligt kaster væk det yderste lag af huden, der er ansvarlig for at holde en blokeret infektion i porerne.HANDELS-og syre er i stand til at fjerne denne blokering kan derfor tvinge infektion til at forlade og porerne til at starte healing.Forestil dig at have smuk hud i en kort periode.

TCA Hjem Skin Peel Syre ( på 25% ) er perfekt til at mindske dybden og størrelsen af rynker og læben folder.Den TCA syre kemisk peeling selv forhindrer læbestift nedsivning.

Den TCA syre peel er en af de guld-standarder, der kan anvendes til behandling af forskellige hudsygdomme.Der er flere forskellige koncentrationer, der kan bruges.Jo højere koncentration af vores TCA syre dybere huden skaller. (Dette Skræl Kit er 50% TCA)

Når det bruges på den rigtige måde, en HANDELS-og syre skræl producerer forbedring i elastin og kollagen niveauer af huden.

Afhængigt af mængden af tid, at du går på kemisk peel er afgørende for mængden af recovery tid.Nogle mennesker, der udfører en dyb skræl (50% syre) kan kræve en uge af recovery.Andre kan forvente, at kun synes at have solen brændt huden i et par dage.

Dette Kemisk Peel er bevist sikker til brug på alle hud typer og farver.Hver skræl kit indeholder alt det nødvendige for en professionel huden skaller, som kan udføres hjemme.Sættet indeholder også detaljerede gør-det-selv vejledning, der er nemme at følge.Med blot en enkelt hjem peel behandling, du kan have smuk, yngre udseende hud.

Behøver ikke at tilbringe op til $1500 for en behandling på læger kontor, når du kan gøre det selv med vores 50% TCA Hjem Skin Peel Syre.Der fortyndes til ønsket styrke (10% for lys skræl, 25% for mellemstore skræl, 50% meget dyb hud peel & 50-100%.)


 • NETTO VÆGT: 2 ml
 • Bruger: Kroppen
 • Køn: Unisex
 • Element Type: Sæt
 • Ingrediens: TCA

very good

Denis Spaschansky (2020-10-17)

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris