Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
  • thumb 0
  • thumb 1

100pcs Blød Stil PE Nål Flaske 100 ml Plast Dropper Flasker Barn Bevis Caps Tomme Flaske, LDPE

kr282.52

Status :På lager

Tags

Tags: flaske pen, e væske, 10 ml flaske plast, flydende flas, flydende hætteglas, 10 ml flaske med dråbetæller, flaske, ldpe, 60 ml, e juice flydende vape, 5ml flaske med dråbetæller.

 
 

Specifikationer

Varenavn : Farverige Flasker

Kan bruges til at give afkald og gemmer de fleste væsker.

Great for opløsningsmidler, lette olier, maling, benzin,e-cig væsker, øjendråber, saltvand, osv.

Kan nemt blive steriliseret

Tips:nål tips eller korte tips

Caps farver: hvid, sort, blå, grøn,lilla,pink,orange eller gul

Du bedes angive de farver, du ønsker i din ordre, eller vi vil sende blandet farve caps som standard.TAK!

MOQ:100pcs

Tak!

Billeder

Vender tilbage

I det usandsynlige tilfælde, at du ikke er tilfreds med dit køb, vi er glade for at tilbyde alle vores kunder refusion (ekskl oprindelige porto betalt) eller udvekslinger om elementer, der returneres senest 10 dage efter modtagelsen.

Bemærk venligst, at alle produkter skal returneres ubrugte, i original emballage.Vi foreslår, at du bruger en sporbar metode til forsendelse, da vi ikke kan være ansvarlig for mistede genstande.

Returnering og tilbagebetaling er normalt behandlet inden for 24 til 48 timer efter modtagelsen af varen.

VIGTIGT: Hvis du returnerer en vare , bedes du marke pakken som "RETURNEREDE VARER' or Gave .og erklærer, at omkring 15-20 usd værdi for pakken.

Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på DHgate.com såsom PayPal, kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af DHgate, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

Ordrer vil blive behandlet inden for behandling tid efter betaling kontrol.

Vi er meget omhyggelige i en emballage, der hver vare for at sikre en sikker overførsel til dig.Vi kontrollerer hvert element, inden vi pakker det.Derfor, pls ind pakken før du underskriver for det,hvis det er brækket eller beskadiget,kan du lave en rekord med transportøren .På samme tid ,kan du tage et foto og send vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig .Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi tilfredsstillende løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Told

Det er køberens ansvar for eventuelle told, gebyrer, der kan opkræves ved levering.Hvordan importtolden opkræves, afhænger af det enkelte lands brugerdefinerede politikker.

Hvis de elementer, som er tilbageholdt af Toldmyndighederne efter overførslen er blevet forladt sælgers land, og køberen er ansvarlig for rydning af de tilbageholdte varer.

Nyd din shopping og velkommen tilbage igen!


  • Element Type: Genpåfyldelige Flasker

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris