Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

Ny Ring 5 Urrem Militære Kvalitet Nylon ZULU NATO Rem 18mm 20mm 22mm 24mm Til G10 urrem Sort Grå Rød Navy farver

kr20.82

kr30.65

Status :På lager

Tags

Tags: strap watch hvid, hær ring til os, nato rem, 20mm nato rem, sort spænde, g10-kniv, nato straps rød, grå nato rem, nylon rem 22mm militære, rem zulu.

 
 

-Materiale : Nylon strop, 304 rustfrit stål spænde ,5rings spænde

-Teknologi :Syning

-Farve: som foto(Sølv Spænde)

-Længde : 265mm-275mm(herunder spænde)

-Tykkelse : 1.35 mm ca. -Huller : 12 huller

-Design : Klassisk

-Passer til : Passer til Forskellige typer af ure

- Pakkerejsen: Urrem*1 Farve Forskel: ---Nylon er Naturen,Så der kan være en vis farveforskel af færdige band, fordi de forskellige partier af Nylon vi købte (lille forskel),bedes du Venligst forstå, hvis du er opmærksom på det alvorligt , bedes du venligst kontakte vores kundeservice for at bede om aktuelle foto. ---Varme-prompten: lys og skærmopløsning og andre årsager, billeder og objekter, der kan lidt farve forskel,bedes i form sejre.

*Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

*Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

*Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

**WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

**Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol. **Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

**De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

**SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. **Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! ***Har du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. ***Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering. ***Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.inovaenergy.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. ***Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi stræber efter positiv feedback på alle transaktioner og POSITIV BEDØMMELSE med 5-STJERNE rating.Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, skal du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil hjælpe med til at løse ethvert problem for dig Feedback vil blive overladt til hver køber, der gennemførte transaktionen og venstre positiv feedback til os

Hvis du er tilfreds med vores produkter,bedes du give os 5 stjerner feedback.Vare Som Beskrevet Kommunikation Shipping Hastighed


 • Bandet Længde: 265mm-275mm
 • Model-Nummer: 18/20/22/24mm
 • Lås Type: Spænde
 • Bandet Materiale Type: Nylon
 • Element Type: Watchbands
 • Mærke: HR. NENG
 • tilstand: Nyt uden tags
 • Tykkelse: 1.35 mm

Ужасно долго... 84 дня. Доставляли пешком, наверное... Не рекомендую

Jrodriguezs21 (2020-09-01)

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris