Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4

2500W ZVS Høj frekvens Varme Maskine Induktion Varme Modul Flyback Driver Varmelegeme Spole+Dual fan+Digel+Pumpe+power

kr927.70

kr976.53

Status :På lager

Tags

Tags: mini ductor, zvs driver hv, spole zvs, ih induktion varmelegeme, zvs mini, salg høj frekvens induktion varme maskine, induct varme, fliser, varmepumpe, vandvarmer, fiskesnøre usynlig plet.

 
 

Funktion:

Denne induktion varme kredsløb bruger en 12-48V lav-spænding DC strømforsyning med en maksimal strøm på 50A og en maksimal effekt på 2500W.Kontinuerlig drift under forhold med god varmeafledning.På grund af sin moderat effekt, det kan bruges til DIY spillere til at slukke, udglødning og andre varmebehandling af små dele.Det kan også bruges med grafit digel til at smelte guld, sølv, kobber, aluminium og andre metaller.Den varme er jævn og hurtig, meget nem.

Fysiske og elektriske parametre:

1. Størrelse: 120*240*85 (unit: mm)

2. Arbejder spænding: 12-50V

3. Maksimal driftsspænding: 48V

4. Maksimalt arbejdstryk effekt: 2500W

5. Maksimalt arbejdstryk nuværende: 50A

Forholdsregler ved brug:

1. Uanset i hvert fald ikke tillade, at ingen-belastning power on (no-load refererer til output port uden belastning).Når der er tændt for strømmen ved ingen-belastning, vil bestyrelsen udsender højfrekvent støj, hvilket vil medføre, at MOS-rør for at være helt beskadiget og ikke kan repareres.

2. Det skal bemærkes, når du bruger et skift strømforsyning, fordi en high-power-skift strømforsyning, der generelt har en slow-start-funktion, der er, er det langsomt stiger i begyndelsen af udgangsspænding, og hvis spændingen er tændt, 11V, før induktion varme kredsløb er slået til, kredsløb vil ikke vibrerer på grund af utilstrækkelig spænding, så at de to MOS rør er tændt på samme tid til at brænde komponenterne.Derfor, så det er nødvendigt at vente til at skifte strømforsyning spænding er stabil.Induktion varme kredsløb, en luft skifte kan tilsluttes mellem strømforsyningen og de vigtigste bord;

3. Dette kredsløb har strenge krav til strømforsyning.12V strømforsyning skal bruge mere end 500W strømforsyning, 24V, er større end 1200W, 36V er større end 2000W, og 48V er større end 2600 W (anbefales arbejder spænding er 48V);

4. Ligegyldigt hvad den spænding, der anvendes, så længe den nuværende drift er lavere end 50A, kredsløbet vil ikke være brændt ud.Derfor er en 50 A-sikring kan være tilsat for at beskytte kredsløbet, i high-power drift.

5. Det er uundgåeligt, at high-power drift varme, der er genereret, så det skal være afkølet ved toppen af loftvifte, mens du arbejder.

6. Arbejder spænding må ikke være lavere end 12V.

7. Når den varme maskinen arbejder, varmespiral vil generere høj varme.Det anbefales at bruge vandkøling til at afkøle den varme spole for at undgå skader på de vigtigste bord, der er forårsaget af høj temperatur.

Pakken indeholder:

1 x PCB board

1 x 48V kobber rør

1 x Crucible

1 x Vand pumpe vand rør

1 x Luft skifte

1 x 48V 50A strømforsyning


  • Magt: 2500W
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Very fast delivery!Perfect communication! No complications! I'm very satisfied!Thank you very much!!!

Anjeli Mehdiyeva (2020-10-12)

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris