Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3

At flytte Fisk Elektrisk Legetøj Til Kat USB Oplader Interaktive Kat Tygge Bide Legetøj Forsyninger Killing Fisk Flop Kat Logrer Toy

kr92.49

kr132.17

Status :På lager

Tags

Tags: katteurt, kat for toy, cat toy, foto chats, fishy fish toy, kat fisk, Kat, fisk spil, kat fisk toy, sang dans legetøj.

 
 

3D-print-teknologi og simulering design for at gøre dette floppe fisk toy se livagtige.

Lavet af bomuld og kort blød, vaskbar og uskadeligt for katte " poter.

Denne kat fisk toy vil flop eller logre automatisk og lave lyd, der tiltrækker kattens opmærksomhed .

Du kan proppe dem ind i maven på fisken til at gøre din kat glad og lindre humør og stress.

Specifikationer:

Materiale: Bomuld + Plys

Batteri: 320mAh

Størrelse:≈28cm Pakke inkluderer: 1 × Kat Logrer Fisk Plys Legetøj

1 × USB Kabel

OM FORSENDELSE WORLDWIDE SHIPPING . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

RETUR &REFUSION

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.inovaenergy.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

OM GARANTI

12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.inovaenergy.dk!

OM FEEDBACK

Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter, mange Tak.

Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp, er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning, vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt, på forhånd Tak for din tålmodighed.


  • Materiale: Svamp
  • Legetøj Type: Katteurt-Legetøj
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Er Smart Enhed: No

different movements, cats a bit scared of the noisy sound it's making ;-) but works great.

Andreiprihnenko (2020-11-06)

The cats are interested so that's a plus. However the toy makes annoying squeaky noise. Make sure you turn it off for the night if you want good sleep.

Willitara (2020-11-24)

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris