Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2

EA02 MM02 3.8 V 21Wh Oprindelige Tablet batteri Til HP PRO 608 G1 batteri 799499-2C1 799578-005 HSTNH-C408M-SDr HQ-TRE 71004

kr178.11

Status :På lager

Tags

Tags: sdr, hp 15ba batteri, dale modstand, hp tablet, air4 pro, Tomme, 3.8 v batteri tablet, sdrplay, hp 608 g1 lcd -, dell tablet.

 
 

Kære kunde,

Først og fremmest, venligst bekræfte din gamle batteri er den samme som billedet vist og kontrollere, om batteriet er brugt i din computer model.Ved siden af, på grund af det produkt parti spørgsmål, produktions dato og løbenummer vil være forskellige, men dette vil ikke påvirke normal brug af produktet.

På grund af den coronavirus, logistik aktualitet i visse lande vil være forsinket.Bortset fra Japan, Sydkorea, Usa, Singapore og Malaysia, er disse lande, der kan modtage pakker i 7-15 arbejdsdage, og resten vil tage omkring en måned eller mere.

Vores butik kan hurtigt blive sendt til Brasilien, den shipping tid er i 25-35 dage.Og den koreanske Told-har meddelt, at de personlige fortoldning nummer skal udfyldes.Ellers pakken ikke være ryddet, den koreanske klient bedes du oplyse personlige clearance kode.Kunder i Israel, vær opmærksom på at fordi mange telefoner ikke kan nås, logistik kræver, at du forlader din e-mail-adresse for at kontakte levering, ellers vil pakken ikke blive sendt.Må ikke bekymre dig om lækage af personlige oplysninger, vil vi beskytte dine personlige oplysninger.

Hertil kommer, fordi batteriet er et specielt produkt, og har strenge transport krav, der er ingen anden logistik til at vælge fra.Vi har valgt de bedste, hurtigste og sikreste logistik udbyder for dig.Hvis du har placeret en ordre, bedes du vente tålmodigt.Hvis du ikke har modtaget varerne fra den aftalte tid på den platform, vi vil refundere dig.Må ikke bekymre dig.Hvis du ikke kan placere en ordre i dit land, og det betyder, at vi er kede af, at der er i øjeblikket ingen logistik, der kan levere batterier til dit land.

Når du placerer en ordre, bedes du tjekke din leverings adresse, navn, telefonnummer og postnummer er udfyldt korrekt.Hvis leveringsadressen er forkert, at modtageren ikke kan kontaktes, eller den pligt, der er betalt overarbejde (normalt vil der ikke være nogen afgifter og gebyrer, vil vi declear rimelig pris), leverings svigt på grund af overarbejde pickup osv., pakken vil blive returneret, og re-levering kan arrangeres.Kun Brasilien kan sende, men er nødt til at betale et ekspeditionsgebyr på $6 til logistik, denne ekstra udgifter, der afholdes af kunden.Vores butik kan hurtigt blive sendt til Brasilien, den shipping tid er i 25-35 dage.Og den koreanske Told-har meddelt, at de personlige fortoldning nummer skal udfyldes.Ellers pakken ikke være ryddet, den koreanske klient bedes du oplyse personlige clearance kode.

De produkter i vores butik er nøje testet for at sikre høj kvalitet og sikkerhed som første prioritet.Den oprindelige, autentiske produkter er godkendt.Prisen er lavest allerede.

Når pakken er afsendt, vil vi give dig krydsegenskaber nummer, og du kan følge det på hjemmesiden https://www.17track.net/en .Hvis det ikke virker, så kontakt os, vi kan give dig andre link eller spørg en undersøgelse.

Hvis der er et problem med det modtagne produkt, bedes du kontakte kundeservice i tide, og vi vil give øjeblikkelig efter-salg service til din tilfredsstillelse.

Vi accepterer langsigtet samarbejde, hvis du er interesseret i langsigtede køb i vores shop, vi kan forhandle, er du velkommen til at kontakte os.

Beskrivelse:

Kapacitet: 5530mAh/21WH

Spænding: 3.8 V

Batteri Type: Li-ion

Farve:Sort

Tilstand:Batteri (100% Helt Nye,er 2 år garanti!)

Erstatte En Del Nummer:

EA02 MM02

Kompatibel Laptop Model:

For HP pro 608 g1 HQ-TRE 71004 EA02 notebook


 • Pakke: Ja
 • Model-Nummer: ea02
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Certificering: CE
 • Mærke: Kede
 • Kompatible Mærker: HP
 • Type: Li-polymer
 • Batteri Spænding: 3.8 V

Thanks for good service and batterys

Alaudimdmt (2021-02-04)

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris