CESA Energi og CO2 certificering

For at opnå en CESA CO2 certificering skal man opfylde følgende:  

  • Der er udarbejdet en CESA energianalyse for virksomheden
  • Der er lagt en målsætning og strategi med hensigt at reducere virksomhedens CO2 udledning over minimum 2 år
  • Strategien er forankret og godkendt af virksomhedens ledelse
  • Virksomheden dokumenterer energibesparelser assisteret af INOVA 

CESA CO2 og Energi Certifikat

Alle virksomheder får herefter et tilpasset CO2 certifikat når energirapporten er udarbejdet, og virksomheden kan efterfølgende vælge at kompensere for den dokumenterede CO2 udledning ved at købe CO2 kvoter. Såfremt virksomheden køber CO2 kvoter, udstedes et CESA - Certified CO2 Neutral - Certifikat. Man kan også vælge blot at kompensere for et eller flere områder, på den måde vil det aktuelle forretningsområde fremstå som Certificeret CO2 neutral - Eksempelvis: Certified CO2 Neutral - Categori: IT Infrastructure.

Virksomheden kan bruge materialet (certifikatet) i forbindelse med udviklingen af virksomhedens omdømme og PR-profil, branding, produktmærkning eller andre generelle markedsføringstiltag.

Vi kan udstede en særlig type dokumentation på engelsk for de kunder, der måtte have behov for dette i forbindelse med offentlige licitationer/udbud. Vores dokumentation til udbudsmaterialer tager højde for de politiske regler og retningslinjer, som vi forventer, vil fastsætte stadigt strengere klima- og miljøkrav til de virksomheder, der leverer varer og tjenesteydelser til det offentlige marked i hele EU/EØS-regionen

CO2 dokumentationen er designet til at fremhæve klientens miljømæssige indsats og kvoteinvesteringer